submit


الزامات مورد نیاز برای ازدواج در مکزیک می تواند متفاوت باشد در هر یک از کشورهای منطقه فدرال به عنوان هر یک از نهاد خود را به طور کلی مدنی رجیستری ، بنابراین به شما توصیه برای تماس با به طور مستقیم در اتاق که در آن شما در حال برنامه ریزی برای به دست آوردن اطلاعات در مورد فرایند و الزامات. ازدواج در مکزیک است. اتباع خارجی که مایل به ازدواج در مکزیک, لطفا توجه داشته باشید که دفتر رجیستری می توانید درخواست ارائه مدارک زیر: قبل از توافق که در آن احزاب باید مشخص کنید که آیا آنها مایل به ازدواج تحت سیستم مشترک مالکیت ملک (جامعه زناشویی) و یا تحت یک غیر مشترک مالکیت ملک (جدایی د سطل). اگر یکی یا هر دو طرف این است که طلاق گرفته یا بیوه ارائه گواهی مناسب (به عنوان مثال گواهی فوت یا مطلق فرمان). اگر یکی یا هر دو طرف تحت آنها باید ارائه اصلی والدین اجازه داده شده توسط پدر و مادر یا قیم یا رهایی سند بموقع قانونی. در برخی از کشورها (به عنوان مثال: مایا, پلایا دل کارمن و چتومال ٬ کینتانا رو) چهار شاهد با شناسایی رسمی است. در برخی از ایالت ها شما نیاز به ارائه یک گواهی نامه از هیچ مانع شما می توانید به دست آوردن یک خود را از اداره ثبت احوال. خارجی تمام مدارک ذکر شده در بالا باید یا قانونی در کشور خود را از مبدا و به اسپانیایی ترجمه رسمی مترجم در مکزیک است. شما باید تماس با سفارت یا کنسولگری در مکزیک که باید قادر به ارائه یک لیست از مترجمان رسمی. کلیک کنید پس از ازدواج در حالی که در مکزیک بهتر است آن را برای به دست آوردن اندازه کافی رونوشت از سند ازدواج و آنها. سفارت هلند است قادر به درخواست اسناد و مدارک از طرف شما. این اطلاعات ارائه شده است به عنوان یک سرویس عمومی است. بنابراین به شما توصیه برای تماس با مقامات مربوطه (مدنی رجیستری و)

About